Share on facebook
Share on twitter
IMG-20201220-WA0001WWWW

Inicijativa branitelja Petrinje i Udruga policije obišla nekoliko braniteljskih obitelji i uručili prigodne poklone

PETRINJA – Hrvatski branitelj Ivan Pentek u Mokricama kod Petrinje prima minimalnu vojnu mirovinu. Živi s bolesnom suprugom čija je operacija kuka odgođena radi epidemije koronavirusa. Obitelj živi u teškim uvjetima, nemaju ni vodu u kući. Pentekove su u nedjelju 20.prosinca posjetili članovi Inicijative branitelja grada Petrinje te Udruge policije Petrinja te im uručili prigodne poklon pakete uoči Božića.

„Po našem dolasku sa skromnim poklonima Pentekovi plaču jer su dirnuti što nisu zaboravljeni. Kad vidite pedesetgodišnjeg čovjeka da plače, grlo vam se steže. Ivan je skroman i samozatajan, nikoga ne osuđuje i voli svoju Domovinu. Srce nam je puno što smo ovim skromnim poklonima našim suborcima i njihovim obiteljima omogućili dostojan blagdan Božića. Inicijativa branitelja ne traži novac iz proračuna i pomoći ćemo braniteljima koliko god budemo mogli.“, ističe nakon obilaska Ivo Vranić.

Također, obišli su i obitelj Dujmić s četvero djece, pripadnika Tigrova Ivicu Vujasića kao i Željka Kompesa dragovoljca Domovinskog rata koji živi od 800 kuna socijalne pomoći.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X