Izbornik
IVO_VRANIC

Inicijativa branitelja poslala požurnicu u vezi kaznene prijave protiv Milorada Pupovca

PETRINJA – Inicijativa branitelja Grada Petrinje poslala je požurnicu i upit vezano uz kaznenu prijavu koju su podigli protiv Milorada Pupovca. Poslali su tim povodom priopćenje:

“Dana 11. rujna 2019. godine temeljem raspoloživih izjava iz sredstava javnog priopćavanja i javnim medijima podnijeli smo KAZNENU PRIJAVU protiv Milorada Pupovca, zastupnika SDSS-a u Hrvatskom saboru iz Zagreba,Trg Sv. Marka 6 koji je nakon incidenta u Uzdolju i Đevrskama 21. kolovoza 2019. godine, u razdoblju od 22. kolovoza do 25. kolovoza u svojim javnim medijskim nastupima, intervjuima, tiskovnim konferencijama i izjavama grubo povrijedio ugled Republike Hrvatske na način da je javno izvrgnuo ruglu i grubo omalovažio Republiku Hrvatsku i njezine branitelje.

Iako je prošao zakonski rok od 30 dana da nam odgovorite, pokrenete ili odbacite kaznenu prijavu još uvijek nismo zaprimili nikakvu povratnu informaciju.

Kako je ovo eklatantni primjer kršenja zakona stoga smo predložili i tražili da Državno odvjetništvo poduzme sve zakonom predviđene radnje i protiv osumnjičenika Milorada Pupovca pred nadležnim sudom pokrene kazneni postupak kako bi osumnjičenik bio proglašen krivim i kažnjen po zakonu,a nama nadoknađena materijalna i nematerijalna šteta u iznosu od 3.000.000,00 kn.

Nastavno na sve navedeno, molimo naslov da nas žurno izvijesti o poduzetim radnjama sukladno zakonskim propisima.”, stoji u priopćenju koje je medijima uputila Luca Gašpar Šako, a koju su u ime Inicijative Branitelja Grada Petrinje potpisali

Pepo Mlađenović                                             Luca Gašpar Šako

Zdravko Mutavdžija                                       Slavica Bjelac

Tihomir Šalić                                                   Ivo Vranić

Mato Jelić                                                        Svjetlana Petrušić

Ivica Hajdinjak                                               Mateo Vranić

Željko Bjelac                                                   Stipe Milas i dr. potpisnici prijave

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X