Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
anketasavjetmladih

Ispuni anketu Savjeta mladih vezano za prostore za mlade

PETRINJA – Savjet mladih Grada Petrinje poziva sve mlade između 15 i 30 godina da ispune kratku anketu za prostore za mlade. Ističu kako je prostor za mlade tema i ideja o kojoj se priča već dugi niz godina, ali se ne ostvaruje.

„Tijekom 2020.godine smo istraživali potencijalne mogućnosti za prostor za mlade i uvijek smo dobivali riječi podrške i usmjerenja od Gradskog vijeća Grada Petrinje, gradonačelnika pa i samih građana. Ovoga puta želimo uključiti mlade, upravo zato da zajedno s njihovim mišljenjem možemo predložiti konkretan prijedlog prema Gradu Petrinji“, ističu iz Savjeta mladih.

Ističu kako ideju oko prostora za mlade žele ostvariti u 2021.godini. „Prostor za mlade bi riješio mnoge izazove mladih u gradu, jer to bi bilo mjesto mladosti sadašnji i budućih generacija“, dodaju iz Savjeta mladih te stoga pozivaju sve da ispune ovu kratku anketu kako bi Gradu Petrinji mogli konkretno predložiti svoje ideje što mladi zaista žele.

„Vaše mišljenje je jako važno, stoga vas molimo da nas podržite i da zajedno budemo dio promjena“, zaključuju iz Savjeta mladih Grada Petrinje.

Anketu ispuni OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X