Izbornik
cknaslov 2

Iz Crvenog križa Petrinja mole građane: ne ostavljajte odjeću, obuću, igračke i ostalo pred vratima

PETRINJA – Iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja mole sugrađane da ne ostavljaju svoju doniranu odjeću i obuću, te igračke i ostale potrepštine pred vratima Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

„Naime, od 16.ožujka smo privremeno obustavili primanje i podjelu navedenog u cilju sprječavanja i širenja koronavirusa i zaštite korisnika. Obavijest građanima od početka stoji i na našim vratima, no građani i dalje ostavljaju odjeću, obuću, igračke i ostale potrepštine. Mi doista cijenimo trud građana i želju za doniranjem potrebitima, no u ovom trenutku se moramo pridržavati svih propisanih higijenskih mjera. O početku podjele i zaprimanja ćemo sve zainteresirane građane pravovremeno obavijestiti“, poručuje Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X