Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
SAMSUNG CSC

Iz Doma zdravlja fotografijom šalju poruku o ostanku u Petrinji

PETRINJA – Dom zdravlja Petrinja je nakon razornog potresa nastavio raditi na lokaciji u Lopašićevoj ulici. Sada nakon dva mjeseca od potresa rad je uhodan. Kako bi poslali poruku o ostanku stanovnicima Petrinje odučili su na malu prigodnu akciju, snimanje fotografije iz zraka na kojoj su djelatnici. Među idejnim začetnicima je medicinski tehničar Dejan Jadanić:

„Svi smo na novoj lokaciji u Lopašićevoj ulici na drugoj lokaciji Doma zdravlja. Tu smo svi nakon potresa izmješteni i uspjeli smo vratiti primarnu zdravstvenu zaštitu na 150%.  Pronašli smo prostore, opremili ambulante i sad smo svi skupa na jednom mjestu. Vratili smo građanima zdravstvenu skrb na onu najveću moguću razinu da jednostavno ovjekovječimo jednu fotografiju koja će nam ostati i za sjećanje i za buduće generacije da smo zajedno u ratu i u miru.“

Snimanje je obavljeno na zelenoj površini Doma zdravlja, a djelatnici su formirali srce i na taj način poslali poruku Petrinjcima.

SAMSUNG CSC
Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X