Share on facebook
Share on twitter
radovinacesti

Iz Strabaga za sutra najavljuju asfaltiranje Zagrebačke ulice

PETRINJA – Iz tvrtke Strabag, koja radi na projektu izvođenja radova vraćanja u ispravno radno stanje prometne infrastrukture oštećene potresom na području Grada Petrinje, između ostaloga i Zagrebačke ulice u Petrinji, izvijestili su o sutrašnjim radovima asfaltiranja.

„Ovim putem vas obavještavamo o izvođenju asfalterskih radova u Zagrebačkoj ulici 23.rujna 2022.godine, koja bi se u jednom dijelu zatvorila za sav promet, uz omogućene obilazne pravce. Početak pripremnih radnji za asfaltiranje se očekuje od 7:30 sati pa sve do 17 sati, pri čemu će se asfaltna masa ugrađivati od križanja s Ulicom Matije Gupca, te će se odvijati u smjeru sjevera prema Kupskoj ulici u punoj širini. Pristup benzinskoj postaji, kao i trgovačkom centru Plodine te Smit commercu će biti omogućen naizmjenično, te se moli građanstvo i opskrbna logistika, da koriste obilazne pravce kroz ulice Braće Janeković, Đure Pukeca i Ivana Hangije te prate privremenu prometnu signalizaciju“, poručili su iz Strabaga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X