Iz trgovine ukradeno 11 parfema, iz stambene zgrade ukraden bicikl Iz trgovine ukradeno 11 parfema, iz stambene zgrade ukraden bicikl
Policiji je prijavljena krađa, počinjena 27. siječnja oko 14 sati u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Sisku. Tamo je nepoznati počinitelj ukrao 11 parfema,... Iz trgovine ukradeno 11 parfema, iz stambene zgrade ukraden bicikl

Policiji je prijavljena krađa, počinjena 27. siječnja oko 14 sati u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Sisku. Tamo je nepoznati počinitelj ukrao 11 parfema, ukupne vrijednosti 1888 kuna.

S ponedjeljka na utorak, 11./12. veljače, u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku, nepoznati počinitelj je iz ulaza stambene zgrade ukrao zaključani bicikl. Oštećeni 19-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 3500 kuna, od njega je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe te se traga za počiniteljem, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.