Izaslanstvo MNK „Petrinjčica“ kod petrinjskog gradonačelnika Izaslanstvo MNK „Petrinjčica“ kod petrinjskog gradonačelnika
PETRINJA – Izaslanstvo Malonogometnog kluba „Petrinjčica“, tajnik  Goran Orešković i predsjednik Nadzornog odbora Ivica Mioković, posjetili su petrinjskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Darinka Dumbovića,... Izaslanstvo MNK „Petrinjčica“ kod petrinjskog gradonačelnika

PETRINJA – Izaslanstvo Malonogometnog kluba „Petrinjčica“, tajnik  Goran Orešković i predsjednik Nadzornog odbora Ivica Mioković, posjetili su petrinjskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Darinka Dumbovića, te su mu uz prigodne darove, u obliku klupskih suvenira, zahvalili na dosadašnjoj podršci i suradnji.

„Prezentirali smo dosadašnje rezultate svih kategorija, izrazito ponosni na sudjelovanje seniorske momčadi u 1/4 završnici Hrvatskog malonogometnog kupa, gdje smo eliminirani od zagrebačkog prvoligaša Alumnusa. Najveći naglasak je bio na uspjehu kadetske momčadi, koja ima priliku izboriti drugo mjesto na ljestvici i izravan plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske. Upoznali smo gradonačelnika s namjerom osnivanja „Škole futsala“, gdje bi uključili još 40-tak djece, uzrasta od 10-12 i 12-14 godina, koji bi se kroz zagrebačku ligu i turnirska natjecanja, pripremali za natjecanje, prvo u kadetskoj, a zatim u juniorskoj kategoriji. Nakon ugodnog druženja i konstruktivnog razgovora, dobili smo apsolutnu podršku gradonačelnika i daljnju potporu u radu.“ – kazao je Goran Orešković.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.