gogo-dare

Izaslanstvo MNK „Petrinjčica“ posjetilo gradonačelnika Dumbovića

PETRINJA – Izaslanstvo Malonogometnog kluba „Petrinjčica“, Goran Orešković, tajnik i Ivica Mioković, predsjednik Nadzornog odbora, bili su u gostima kod petrinjskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Darinka Dumbovića.

O razlozima posjete Orešković je kazao: „Bili smo kod našeg prijatelja i počasnog člana uz već tradicionalno simbolično darivanje i otvorili smo mnoge teme vezane uz tekuću problematiku kluba, te smo dobili apsolutnu podršku na predloženoj inicijativi razvoja i organizacije kluba u narednom razdoblju. Predočili smo plan u vidu suradnje s MNK Futsal Dinamo, koji bi nam ustupio nekoliko svojih igrača i trenera u proljetnom dijelu sezone. Nakon rješavanja papira, predstavljanje bi moglo biti već idućeg ponedjeljka. Stavili smo i naglasak na rad s mlađim uzrastima, tako da od iduće sezone ponovo okupljamo kadetsku momčad, a vrlo vjerojatno i još jedan mlađi uzrast, koji neće sudjelovati u službenim natjecateljskim kategorijama. Više informacija slijedi već idući tjedan.“

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X