petrinja

Javna rasprava o izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana i Prostornog plana uređenja Grada Petrinje

PETRINJA – Na temelju Zakona o prostornom uređenju, Gradsko vijeće Grada Petrinje je 26. ožujka 2020. godine donijelo Odluke izmjenama i dopunama Odluka o izradi VI. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada i VII. Izmjena u dopuna Prostornog plana uređenja Grada.

U skladu sa člankom 4. Odluke o izradi, razlog izrade VI. izmjena i dopuna GUP-a grada Petrinje je ostvarivanje preduvjeta za realizaciju razvojnih projekata Grada Petrinje i zaprimljenih pojedinačnih inicijativa za koje je stručnom analizom utvrđena osnovanost pokretanja postupka za izmjene i dopune GUP-a Petrinje, te usklađenje GUP-a i PPUG-a grada Petrinje s prostornim planovima više razine, a posebno ugrađivanje potrebnih hitnih mjera koje se odnose na otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom.

Javna rasprava počinje 6. rujna i trajat će do 17. rujna. Više pročitajte u nastavku:


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X