motosusretinaslov

Javna tribina i prezentacija za vozače mopeda, motocikala i bicikala

PETRINJA – Dolaskom proljeća i ljepšeg vremena, na našim cestama došlo je i do znatnog povećanja prometa mopeda, motocikala i bicikala, što je posebno izraženo u dane vikenda, ističu iz Policijske postaje Petrinja.

„Budući da nam je svima u cilju smanjiti broj prometnih nesreća takve kategorije vozila, a samim time bi se smanjile i posljedice, Policijska postaja Petrinja će uz suradnju i potporu Grada Petrinje, u ponedjeljak 30.svibnja od 10 do 14 sati na Gradskom kupalištu u Petrinji, održati javnu tribinu i prezentaciju vezanu za sigurno prometovanje mopeda, motocikala i bicikala“, najavljuju iz Policijske postaje Petrinja.

U javnu tribinu bit će uključeni djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, djelatnici Autokluba Siska, djelatnici Hrvatskog autokluba sa simulatorom za prevrtanje vozila, djelatnici Stanice za tehnički pregled vozila, djelatnici HGSS-a, djelatnici Auto škole Ćosić, članovi Biciklističkog kluba BikeAround te članovi Motorističkog kluba Veterani Petrinja.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X