potresuniverzalna

Javni poziv za izvođenje radova uklanjanja u potresu oštećenih obiteljskih kuća

Središnji državni ured je objavio Javni poziv za iskaz interesa za izvođenje radova uklanjanja (rušenja) u potresu oštećenih obiteljskih kuća na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije.

Programom mjera utvrđene su i mjere obnove prema pojedinim načinima obnove odnosno vrstama usluga / radova kao i procedura odabira pojedinih sudionika u obnovi.

Ovim Javnim pozivom za iskaz interesa se stoga pozivaju svi zainteresirani gospodarski subjekti koji djeluju na mjerodavnom tržištu za iskaz interesa za izvođenje radova uklanjanja (rušenja) u potresu oštećenih obiteljskih kuća koje su predviđene za uklanjanje i gradnju zamjenskih kuća.

Svi zainteresirani gospodarski subjekti te ostali sudionici koji imaju interesa u okviru ovog javnog poziva mogu svoj interes iskazati dostavljanjem prijave za sudjelovanjem s navođenjem svih potrebnih podataka u tu svrhu, uz dostavu i mjerodavnih podataka u svrhu dokazivanja kvalitete i stručnog iskustva, kako za gospodarskog subjekta (tvrtku) tako i za osposobljene djelatnike koji mogu obavljati predmetne radove.

Ovaj Javni poziv je aktivan do okončanja svih radnji u okviru ove vrste radova odnosno do okončanja postupaka javne nabave ovih radova.

Za cijelo vrijeme objavljenog poziva zainteresirani gospodarski subjekti te drugi dionici mogu dostavljati i svoje pisane prijedloge, komentare i mišljenja u svrhu prikupljanja informacija oko provedbe postupaka javne nabave ovih radova s naglaskom na tehnički / stručni dio dokumentacije (uvjeti sposobnosti gospodarskog subjekta, opće i posebni uvjeti ugovora, način plaćanja izvršenih usluga, vrsta i način bodovanja stručnog iskustva ili drugih kriterija kvalitete, itd.), s napomenom da se radi o istraživanju tržišta u postupku odabira izvoditelja radova uklanjanja (rušenja) obiteljskih kuća.

Prijave kao i komentare i prijedloge molimo dostavljati na adresu elektroničke pošte [email protected] ili na [email protected]

Više detalja pročitajte na službenim stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X