Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zgradazupanijesmz

Javni poziv Županije za poticanje razvoja poljoprivrede u SMŽ

SISAK – Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv za poticanje razvoja poljoprivrede u Sisačko-moslavačkoj županiji za 2020. godinu, koji ostaje otvoren do 28.veljače 2021. godine.

Svrha javnog poziva je dodjela potpora prihvatljivim korisnicima za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, ulaganja u preradu i stavljanje na tržište poljoprivrednih proizvoda, razvoj ekološke poljoprivredne proizvodnje, unaprjeđenje i očuvanje genetskog potencijala u stočarstvu te okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta.

Specifični ciljevi ovog Javnog poziva obuhvaćaju: aktiviranje postojećih poljoprivrednih resursa koji nisu u funkciji, povećanje konkurentnosti svih poljoprivrednih proizvođača i djelatnosti, poticanje demografske revitalizacije ruralnog prostora, poticanje znanja, povećanje održivosti poljoprivrednog gospodarstva i očuvanje ekosustava.

Javni poziv namijenjen je poduzetnicima, fizičkim i pravnim osobama upisanim u upisnik poljoprivrednih gospodarstava koji obavljaju poljoprivrednu djelatnost na području Sisačko-moslavačke županije.

Javni poziv otvoren je do 28. veljače 2021. godine. Informacije o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji, kao i potrebni obrasci, dostupni su na službenoj stranici Sisačko-moslavačke županije: www.smz.hr, u rubrici Natječaji.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X