bolnicasisak2020

Jedan novooboljeli od koronavirusa u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan na području naše županije imamo jednu novu osobu pozitivnu na COVID-19. U izolacijskoj jedinici Opće bolnice dr.Ivo Pedišić u Sisku nalazi se četvero pacijenata, dok su ostali na kućnom liječenju.

„U vrijeme relaksacije mjera preporučeno je nošenje zaštitnih maski kod svih žitelja naše županije. Niti jedna osoba ne može i ne smije zbog obavljanja bilo kojeg posla ući u zgradu županije, grada, općine, policijske uprave, banke, pošte i slično, bez nošenja zaštitne maske i bez prethodne dezinfekcije ruku i mobitela.  Primijećeno je opuštajuće nekritičko ponašanje ljudi uz nepoštivanje socijalne distance, što predstavlja veliku opasnost pogodovanju širenja ove opasne zarazne bolesti“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X