Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Jedan vozio pod utjecajem alkohola od 2,52 promila, drugi 2,36

PETRINJA – U Sisačkoj ulici u Petrinji u ponedjeljak 22.ožujka oko 19 sati, u kontroli prometa je zaustavljeno osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,52 promila upravljao 43-godišnjak. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U ponedjeljak, 22. ožujka, oko 11.40 sati, u Vrginmostu se dogodila prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 66-godišnji vozač s područja Gvozda, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,36 promila. On je na parkirališnom prostoru udario u dva propisno parkirana vozila. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen. Protiv 66-godišnjeg vozača, zbog počinjenih prekršaja bit će podnijet optužni prijedlog Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X