Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Jedan vozio sa 1,7, drugi sa 1,77, a treći sa 1,94 promila

SISAK – Prilikom kontrole prometa u Dužici policija je zaustavila osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao 48-godišnjak s područja Lekenika i koji nije koristio sigurnosni pojas. Obzirom se radi o ponavljaču prekršaja, isti je uhićen i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

U Hrastelnici se dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla teško ozlijeđen, a do nesreće je došlo kada je 22-godišnjak s područja Martinske Vesi upravljao neregistriranim motociklom i pod utjecajem alkohola od 1,7 promila te bez zaštitne kacige. On je uslijed neprilagođene brzine sletio u odvodni kanal, a potom udario u metalnu dvorišnu ogradu. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U Starom Grabovcu se također dogodila prometna nesreća, ali samo s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 56-godišnjak s područja Rešetara koji je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljao vozilom novogradiških registracija. On se po izlasku iz zavoja nije kretao sredinom prometne trake već je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u skup vozila, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnji muškarac. Protiv 56-godišnjeg vozača bit će podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X