Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
pet-jes

Jesenju prvi bodovi, Petrinjčica i dalje na nuli

PETRINJA – Nogometaši Petrinjčice, u 5. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – Zapad, ugostili su momčad Jesenja iz Krapine od koje su poraženi 7:2.

U ogledu dvije momčadi koje u dosadašnjem dijelu prvenstva nisu upisale niti boda gosti su uspjeli prekinuti „crnu seriju“, a do pobjede su došli zahvaljujući efikasnosti u prvom poluvremenu u kojem su za uvjerljivo vodstvo poentirali Banek (2), Jelkovečki (4), Levak (6), Artić (9), Rumbak (10) i Jurić (12), dok su u finišu domaći uspjeli smanjiti razliku u 17. minuti kada su dupli pas odigrali Mioković i strijelac Lovreković, a minutu prije toga Mioković je naciljao i vratnicu.

U drugom dijelu petrinjski „Dječji vrtić“, kada je očito prestao biti impresioniran protivnikom, uspješnije je parirao gostima i viđena su „samo“ dva pogotka, odnosno po jedan na svakoj strani, i to u 21. minuti kada je za goste poentirao Rumbak, a minutu kasnije za domaće Petrović za konačnih 2:7.

Ostali rezultati su:

RAB – BJELOVAR 7:9

VERUDA – LOŠINJ 8:6

FUTSAL PULA – NOVI MAROF 6:0

FUTSAL GORICA – OTOČAC 5:1

SISCIA – slobodna

Trenutni poredak je: 1. FUTSAL PULA 15, 2. FUTSAL GORICA 12, 3. NOVI MAROF 12, 4. BJELOVAR 10, 5. OTOČAC 7, 6. VERUDA 6, 7. SISCIA 3, 8. JESENJE 3, 9. RAB 0, 10. PETRINJČICA 0, 11. LOŠINJ -6 bodova.

U idućem, 6. kolu, nogometaši Petrinjčice gostovat će kod momčadi Lošinja.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili

X