Još jedna humanitarna akcija članova Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Gornja Dubrava Zagreb i sisačko-moslavačke organizacije Stranke rada i solidarnosti Još jedna humanitarna akcija članova Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Gornja Dubrava Zagreb i sisačko-moslavačke organizacije Stranke rada i solidarnosti
HRVATSKA KOSTAJNICA – Izaslanstvo Županijske organizacije Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti Sisačko-moslavačke županije u ponedjeljak, 11. veljače posjetilo je Hrvatsku Kostajnicu... Još jedna humanitarna akcija članova Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Gornja Dubrava Zagreb i sisačko-moslavačke organizacije Stranke rada i solidarnosti

HRVATSKA KOSTAJNICA – Izaslanstvo Županijske organizacije Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti Sisačko-moslavačke županije u ponedjeljak, 11. veljače posjetilo je Hrvatsku Kostajnicu gdje je uručilo donaciju mladoj samohranoj majci i njenom bolesnom dojenčetu. U paketu humanitarne pomoći vrijednom 500 eura nalaze se pelene i druge higijenske potrepštine, hrana, igračke, te odjeća za majku i dijete. I ova dobrotvorna priča plod je suradnje članova Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Gornja Dubrava Zagreb i sisačko-moslavačke organizacije Stranke rada i solidarnosti.

Pomoć samohranoj majci dopremili su predsjednik ŽO Stranke rada i solidarnosti Josip Takač i predsjednik sisačke Gradske organizacije Stranke Nenad Kljaić, sa suradnicima.

„Naše najveće zahvale ponovno zaslužuje vrijedna stranačka aktivistica Andreja Marcetić i njen neumorni tim suradnika iz zagrebačke Gornje Dubrave, skupa s donatorima koje okupljaju na području cijelog Zagreba. Zahvaljujemo i našem sugrađaninu Semiru Orliću koji je uočio problem samohrane majke i posredovao u doniranju“, rekao je Josip Takač. On je najavio kako će Stranka rada i solidarnosti, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti pomagati majci i njenom djetetu, kao i svima potrebitima.

Ova dobrotvorna akcija, treća po redu, nastavak je bliske suradnje dviju organizacija Stranke rada i solidarnosti, započete u proljeće 2018. godine dostavom pomoći obiteljima koje su stradale u odronima zemlje u Hrvatskoj Kostajnici. Tijekom druge humanitarne akcije realizirane u ljetnim mjesecima prošle godine, dostavljena je pomoć 17-članoj obitelji Roma u sisačkom naselju Crncu. Koordinatori svih triju akcija su Andreja Marcetić i Josip Takač, u suradnji sa sisačkom Gradskom organizacijom ove Stranke.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.