Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
katarinamatijeviclogopedija2020

Kabinet za logopedsku podršku obilježit će Europski dan logopedije

PETRINJA – Kabinet za logopedsku podršku, koji djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, i ove godine pridružit će se obilježavanju Europskog dana logopedije, koji se inače obilježava 6.ožujka.

Kabinet će ovaj dan obilježiti radionicom s djecom u dobi od 13 do 18 godina i to putem Zoom platforme. Radionica će biti interaktivna, a naziv radionice je „Teleterapija po našoj mjeri“, u sklopu koje će korisnici Kabineta izložiti svoje prijedloge, primjedbe i želje vezane uz teleterapiju, koja je postala svakodnevnica u trenutnim uvjetima.

Ova on-line radionica će biti održana u ponedjeljak 8.ožujka s početkom u 13 sati. „Veselimo se novim radnim uspjesima, iako više nemamo krov nad glavom. Radujemo se našim budućim, manje virtualnim druženjima“, istaknula je Katarina Matijević, voditeljica Kabineta za logopedsku podršku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X