cijepljenje 6

Kako bi povećali broj cijepljenih uvodi se ANTICOVID VACCINBUS

SISAK/PETRINJA – Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, uz pomoć sisačko-moslavačkog župana Ivana Celjaka, osim redovnih punktova, otvara i mobilni cjepni punkt ANTICOVID VACCINBUS s ciljem povećanja cijepnog obuhvata .

„Ovaj mobilni punkt organiziran je s ciljem veće dostupnosti cijepljenja građanima i povećanja cijepnog obuhvata. Ovo je jedan oblik organiziranog cijepljenja po Štamparovom modelu kada pristupamo pacijentu, dolazimo k njemu i činimo sve za očuvanje i unapređenje njegovog zdravlja“, ističu iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Ova zajednička akcija Sisačko-moslavačke županije i Zavoda za javno zdravstvo naše županije organiziran je uz moto „TU SAM-DOĐI-CIJEPI SE!“.  Raspored kretanja ANTICOVID VACCINBUS-a Zavod će objavljivati svaki petak, a pacijenti kod dolaska na cijepljenje trebaju sa sobom ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu.

ANTICOVID VACCINBUS na petrinjskom području boravit će u srijedu 21.srpnja i to u Graberju od 11:45 do 12:15 sati te u Gori u vremenu od 12:30 do 13:00 sati.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X