policijanaslov

Kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama

U petak, 22. studenog, oko 21.30 sati, policijski službenici su u Sisačkoj ulici u Kutini zatekli 21-godišnjakinju u posjedovanju 35 tableta droge MDMA, tzv. ecstasy, 31 paketićem droge amfetamina tzv. speed ukupne težine 28,6 grama i s 11 paketića droge marihuane ukupne težine 14 grama. Osumnjičena će bit kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama

 

Istoga dana, oko 22 sata, na petrinjskom području u mjestu Brest Pokupski, zatečen je 41-godišnji muškarac u posjedu 22,5 grama droge kokaina. Zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama biti će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X