Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Kod 35-godišnjaka u Hrvatskoj Dubici pronađena veća količina oružja

HRVATSKA DUBICA – Po naredbi suda, kod 35-godišnjaka u Hrvatskoj Dubici jučer 31.ožujka, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je pronađeno i oduzeto više raznih dijelova oružja, pištolj ručne izrade, puška s užlijebljenom cijevi, zračna puška, dva spremnika i 1245 komada raznog streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 35-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 35-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana jer registrirano oružje i streljivo nije propisano držao na adresi prebivališta. Također je utvrđeno da je i 62-godišnji slovenski državljanin počinio isti prekršaj jer je 35-godišnjaku ostavio svoje oružje na čuvanju, a o čemu nije obavijestio nadležno tijelo. Oružje i streljivo je oduzeto te će protiv obojice biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X