prskaloikomes

Komes: “Borbu za napredak i poboljšanje moramo i sami nastaviti kako bismo ostvarili bolje sutra u kojem će svaki radnik moći dostojanstveno živjeti od svoga rada!”

Čestitku povodom Međunarodnog praznika rada uputila je gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes:

“Drage sugrađanke i sugrađani, Međunarodni praznik rada simbol je borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti.

Napredak i pozitivne promjene kroz povijest često su obilježene teškim borbama i žrtvama pa tako i napredak po pitanju radničkih prava. Obilježavanjem Praznika rada sa zahvalnošću se prisjećamo pionira borbe za radnička prava, ali imajmo na umu da borbu za napredak i poboljšanje moramo i sami nastaviti kako bismo ostvarili bolje sutra u kojem će svaki radnik moći dostojanstveno živjeti od svoga rada.

U ime Grada Petrinje, svog zamjenika, svih suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika”, stoji u čestitci gradonačelnice Komes.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X