Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
komestekst

Komes: „Surađujmo u obnovi Petrinje – Nudim pomoć gradskoj upravi“

PETRINJA – Magdalena Komes, kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Petrinje, nudi pomoć gradskoj upravi Petrinje, na čelu sa sadašnjim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem u obnovi porušenih i oštećenih zgrada u vlasništvu Grada Petrinje. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Bez obzira na predizbornu kampanju želim pokazati kako moramo surađivati na obnovi. Nadam se da svi odgovorni iz Petrinje dijele ljubav prema našem gradu, zbog čega ovim putem vrlo jasno nudim stečeno znanje na obnovi Doma za starije i nemoćne osobe, gradskoj upravi Petrinje.

Većina Petrinjaca već zna kako sutra kreću radovi na obnovi Doma kojem sam na čelu kao ravnateljica. Kako bi došli do tog trenutka trebalo je pripremiti dokumentaciju, a na svemu sam posebno zahvalna brojnim volonterima. Nisam čekala nikoga, zvala sam svakoga tko može pomoći i željela sam samo da obnova krene što prije.

Kompletnu dokumentaciju, kao primjer nudim gradskoj upravi, možete je slobodno preuzeti, i uz to, voljna sam objasniti i pomoći prilikom preslikavanja modela obnove jedne institucije na potrebe naše lokalne samouprave u Petrinji.

Sve to znanje bi se brzo moglo preslikati na stotine građevina, a jednako tako, uz financijsku pomoć, to možemo preslikati i na privatna vlasništva u Petrinji. Kada imate jasan plan i potrebe lakše je komunicirati i s donatorima.

Želim jasno poručiti, za obnovu ne trebamo čekati promjenu vlasti. Može se krenuti već sad. Svima nam je u interesu brza i temeljita obnova, zato za dobrobit svih sugrađana moramo surađivati.

Čekam odgovor od gradonačelnika Darinka Dumbovića na ponudu“, stoji u priopćenju Magdalene Komes.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X