Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Krađa drva iz šume, novca iz kuće, te dragovoljna predaja oružja

POPOVAČA  – U razdoblju od 20.siječnja do 3.veljače u šumi na području Volodera, nepoznati počinitelj je posjekao i ukrao 18 stabala bukve, graba i hrasta u vlasništvu šumarije. Odgovorna osoba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 2000 kuna, a policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ove krađe.

Nepoznati počinitelj je jučer u večernjim satima, iskoristio nepažnju 81-godišnjeg vlasnika i iz jakne koja se nalazila u otključanoj kući ukrao novac. U Novskoj je građanin policiji dragovoljno predao ručnu bombu, tijelo ručne bombe, dvije topničke granate i tri streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena predaja svih vrsta ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X