policijauniverzalnagore

Krađa parfema, računalna prijevara i krivotvorenje novca

SISAK – Policiji je prijavljena krađa počinjena 4.ožujka u poslijepodnevnim satima u Sisku, u kojoj je nepoznati počinitelj s polica ukrao nekoliko parfema, počinivši štetu od oko 4400 kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Zbog računalne prijevare, počinjene na štetu 38-godišnjeg muškarca, protiv 20-godišnjaka je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. Naime, njega se sumnjiči da je tijekom kolovoza prošle godine u mjestu Stupovača, od oštećenog dobio kodove bona u vrijednosti od 1800 kuna koje je po prethodnom dogovoru trebao uplatiti za potrebe realizacije kredita, a što nije učinio, već je navedene bonove realizirao i unovčio u jednoj kladionici.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenje novca, protiv dvojice muškarca u dobi od 25 i 26 godina, Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnijeli kaznenu prijavu. Naime, 26-godišnjaka se sumnjiči da je početkom siječnja ove godine na području Lijeve Martinske Vesi u opticaj stavio krivotvorenu novčanicu od 500 kuna, odnosno lažnom novčanicom kupio razne artikle u trgovini u čemu mu je pomogao 25-godišnjak.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X