policijauniverzalnagore2

Krađe na području Siska

S ponedjeljka na utorak, 21./22. lipnja, u Petrinjskoj ulici u Sisku, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 55-godišnjeg vlasnika te iz otključane kuće ukrao torbicu s novčanikom i osobnim dokumentima. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

S utorka na srijedu, 22./23. lipnja, u ulici Andrije Kačića Miošića u Sisku, nepoznati počinitelj je provalio u osobno vozilo sisačkih registracija, koje je na neutvrđen način stavio u pogon i odvezao se u nepoznatom smjeru. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga. – izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka.

 

 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X