Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

Krađom drva oštetio šumariju za 38 200 kuna

SISAK – U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je osam kaznenih djela. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Kutine, dva na području Siska te po jedno na području Petrinje i Dvora. Počinjeno je šest krađa i dvije prijetnje. Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to po jedna na području Kutine, Petrinje, Gvozda i Sunje u kojima je nastala samo materijalna šteta.

Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u razdoblju od 24. do 26. svibnja, u šumi na području mjesta Donje Komarevo, posjekao i ukrao 7 stabala hrasta čime je oštetio nadležnu šumariju za oko 38.200 kuna. Od osumnjičenog su trupci oduzeti te će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X