Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Krale se tikvice, električni čuvari i kabeli, „posuđivali“ se automobili

SISAK – Nepoznati počinitelj je u mjestu Letovanci na polju ukrao električni čuvar i akumulator. Vlasnika štetu procjenjuje na oko 1500 kuna. Policiji je prijavljena i krađa tikvica u mjestu Novo Pračno gdje je nepoznati počinitelj u polju 50-godišnjakinje ukrao tri do četiri tone tikvica, čime je vlasnici prouzročio štetu od tri tisuće kuna. Nepoznati počinitelj je nasilno ušao u krug sisačke tvrtke gdje je iz napuštenog objekta posjekao i ukrao oko 30 metara električnih kabela, čime je odgovornoj osobi prouzročio štetu od oko pet tisuća kuna.  Od oštećenih je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcima se traga.

Policijski službenici Policijske postaje Novska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim muškarcem kojega se sumnjiči da je na području Novske tijekom veljače, ožujka i rujna ove godine počinio ukupno šest kaznenih djela teških krađa provaljivanjem. Provalio je u četiri ugostiteljska objekta iz kojih je ukrao novac, alkohola pića i ostalo, dok je pokušao provaliti u dvije trgovine.

Nepoznati počinitelj je ispred obiteljske kuće u Novskoj ušao u otključano osobno vozilo s kojim se odvezao te vratio oštećeno. Zbog kaznenog djela oduzimanja tuđe pokretne stvari policija traga za nepoznatim počiniteljem, a vlasnik vozila štetu procjenjuje na oko 5000 kuna. Zbog dvije teške krađe u pokušaju, sisačka policija je kazneno prijavila 25 godišnjaka kojega se sumnjiči da je u Sisku pokušao provaliti u osobno vozilo 54-godišnje žene i 62-godišnjeg muškarca u čemu ga je spriječila policija.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X