Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vp10072020

Ljetna turistička patrola obišla prijavljene u sklopu akcije „Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku“

PETRINJA – Turistička zajednica grada Petrinje i ove godine je pokrenula akciju „Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku“ u sklopu koje ljetna turistička patrola ocjenjuje turističku ponudu, zanimljivost i objekte. Ivanka Držaj, direktorica Turističke zajednice, podsjeća kako ovu akciju provode još od 1996.godine.

„Bez obzira na sve poteškoće koje je uvjetovao virus COVID-19 možemo primijetiti da ipak ima pomaka u razvoju turističke ponude, odnosno u unapređenju već postojećih objekata i svakako možemo biti zadovoljni da se ta ponuda razvija i svake godine je sve veća. U ovoj godini imamo registriranih 120 ležajeva u svojih 14 objekata na području Petrinje“, rekla je Držaj.

Osim onih koji su bili prijavljeni online, obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, tročlana komisija u sastavu Ivanka Držaj, Maja Damjanović i Mario Gršić, obišli su neke od potencijalnih kandidata za ovo priznanje.

„Oni bez obzira na ovu situaciju imaju relativno dobar promet ili mogu se osvrnuti na ostvarenje prethodno šestomjesečno gdje bilježimo 95 posto u odnosu na isto razdoblje u 2019.godini. To znači da su naši smještajni kapaciteti relativno popunjeni. Naravno da je pad, ali pretežiti gosti na području Petrinje su poslovni partneri, tu su i radnici, ali ne smijemo zanemariti da ima i turista koji noće na području Petrinje, posebice sada u ljetnim mjesecima, posebice objekti koji imaju zanimljivu ponudu u sklopu svog imanja ili kuće za odmor, kao što su bazeni i ostali popratni sadržaji, bilježe veći interes isključivo turista koji borave i duže razdoblje na području Petrinje“, dodaje Držaj.

Komisija je tako obišla osam lokacija, te razgledala tri online prijave. Zaključila kako je zadovoljna te dodaje kako je Petrinja destinacija koja obećava i koju čeka bolje vrijeme. Držaj je na kraju dodala kako će priznanja najboljima biti uručena na svečanoj manifestaciji koja će biti održana početkom kolovoza ove godine u sklopu velike manifestacije Lovrenčevo.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X