Izbornik
Abstract black and white bokeh background for backdrop design, bokeh composition for , website, magazine or graphic for commercial campaign design.

Lonia uvodi dostavu!

Potaknuti nesretnom situacijom koja nas je sve snašla, Lonia i Sloga od ponedjeljka 30.03. 2020. uvode dostavu iz 11 prodavaonica prema unaprijed zaprimljenim narudžbama putem e-mail ili telefona. U svim ostalim prodavaonicama narudžbe će se također istim putem zaprimati te će se slagati paketi koje će kupci sami moći doći preuzeti.

Osim proizvoda iz redovnog asortimana, kupci će na upit u prodavaonici moći naručiti i bilo koji drugi proizvod koji im je trenutno nedostupan,  a nije uobičajeni dio naše redovne ponude. Ponuda proizvoda i popis Lonia i Sloga prodavaonica pronađite na www.lonia.hr i www.spt.hr.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X