Izbornik
Lovreki tombola 3

Lovreki obogatili knjižnicu Društva naša djeca Petrinja

PETRINJA – U Osnovnoj školi Mate Lovraka Petrinja 14. veljače je, na inicijativu ravnateljice Ankice Krnjajić-Magdić, organizirana Valentinovska tombola u kojoj je prikupljeno 1.650 kn za Društvo naša djeca Petrinja.

Učenici su tijekom velikog odmora kupovali tombolu u vrijednosti od 5 kn te sami odlučili žele li pokloniti svoj poklon prijatelju, simpatiji ili jednostavno taj dan usrećiti sebe. Škola je donirala veći dio poklona, a akciji prikupljanja i pakiranja poklona odazvali su se djelatnici škole, roditelji i učenici. Odaziv je bio toliki da su za vrijeme tog velikog odmora prodane sve tombole, a iz škole najavljuju kako će sličnih akcija i prilika biti opet.

Kako se 14. veljače obilježava i Međunarodni dan darivanja knjigom, od prikupljenih sredstva kupljene su edukativne slikovnica za djecu i roditelje u svrhu njihovog socio-emocionalnog razvoja i kompetencija, i radionica koje se provode u Društvu naša djeca Petrinja.

Nakon zimskih praznika, predstavnici Vijeća učenika OŠ Mate Lovraka Petrinja slikovnice su predali Martini Boltužić Dževerlija, predsjednici Društva naša djeca Petrinja, koja im je zahvalila u ime svih malih članova.

  • tombola 7 (4)
  • tombola 7 (3)
  • tombola 7 (2)
  • tombola 7 (1)
  • TOMBOLA 6
  • TOMBOLA 5
  • tombola 1

 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X