Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
kestenijadadomsisak

Mala Domska kestenijada uz personalizirane poruke za korisnike Doma

SISAK – Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku zbog nepovoljne epidemiološke situacije ovih mjeseci vrijeme provode unutar zgrade Doma, čuvajući pri tom svoje zdravlje. Zaposlenici Doma nastoje im nadomjestiti vanjske aktivnosti koje su im trenutno nedostupne, no najviše im nedostaju članovi obitelji. Ta komunikacija olakšana je putem video veze koja se ostvaruje tabletom koji je Domu iz vlastitih sredstava kupio tadašnji zamjenik župana Ivan Celjak.

Dobra suradnja je nastavljena i dalje, te je tako ovaj put Ivan Celjak kao saborski zastupnik za sve korisnike Doma osigurao isporuku kestena, a koje će zaposlenici Doma sa ravnateljicom Ružicom Čakširan ispeći u okviru male Domske kestenijade.

„Da ne bi bila tek obična podjela kestena, Ivan Celjak osmislio je i prigodne omote u koje će se pakirati kesteni. Naime, svaki omot  sadrži po jednu personaliziranu poruku, a neke na duhovit način opisuju zrelu dob. Time se stvara još jedna sisačka pozitivna priča“, ističu iz Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Saborski zastupnik Ivan Celjak istaknuo je kako je cilj ove akcije pokazati korisnicima Doma kako mislimo na njih u ovim vremenima epidemije korona virusa.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X