naslovna

Mališani vrtićke skupine Kockice priredili rođendansko iznenađenje Petrinjskom radiju i Portalu 53 VIDEO

PETRINJA – Djelatnicama i djelatnicima Petrinjskog radija i Portala 53 najljepše rođendansko iznenađenje danas su priredili polaznici skupine Kockice Dječjeg vrtića „Petrinjčica“, objekta Slap. Njih 22, u pratnji svojih odgojiteljica Marine Preradović Kosak i Štefice Roksa te pedagoginje Višnje Vukša, stigli su na Trg kulture pjevajući pjesmu „Sretan rođendan“, uz čestitku koju su svojim vrijednim ručicama izradili povodom 77. rođendana njihovog omiljenog Radija, a na kojoj piše: „Volimo vas slušati i želimo vam sretan rođendan!“.

Ovo prekrasno iznenađenje jako je razveselilo djelatnike Petrinjskog radija i Portala 53, ali i sve koji su se nalazili na Trgu kulture.

Najveći doživljaj klincima je bio odlazak u studio gdje su uživo u eteru vodili program. Bez imalo straha i jako spretno preuzeli su mikrofon i poželjeli slušateljicama i slušateljima dobar dan.

Otkrili su nam kako jako vole slušati radio, a sviđa im se i posao radijskog voditelja i novinara pa smo zaključili da se u Petrinji ne moramo bojati za opstanak ove naše profesije. Fran, Maruška, Tara i Lucija ispričali su nam kako su doživjeli ovaj posjet našem Radiju.

Svi su nam rekli kako im se posjet jako svidio te su nam poželjeli puno sreće, a Fran nam je otkrio kako redovito sluša radio i kako bi htio biti voditelj. Maruškin djed jako voli slušati Petrinjski radio, pa nam je Maruška rekla kako redovito, kada se vozi s bakom i djedom, sluša pjesme te bi i ona jednog dana htjela biti voditeljica.

Odgojiteljica Marina Preradović Kosak nam je ispričala kako su se odlučili ovako lijepo nas iznenaditi.

„Male stvari čine čovjeka sretnim. Željeli smo vas baš iznenaditi i u tome smo uspjeli. Slušamo svi Petrinjski radio, a djeci je ovo bio poseban doživljaj, pogotovo jer su pričali i pjevali u eteru“, rekla nam je odgojiteljica Marina.

Osim rođendanske pjesme, mališani su zapjevali i „Medo bere jagode“. Hvala im na ovom rođendanskom iznenađenju kojeg ćemo još dugo pamtiti i nadamo se da će tako pozorno svoj omiljeni radio slušati i dalje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X