Maskirali se nastavnici i učenici OŠ Mate Lovraka Maskirali se nastavnici i učenici OŠ Mate Lovraka
PETRINJA – Učenici nižih razreda Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja u utorak su jedan sat napustili školske klupe i maskirani u vile, policajce, batmane, kauboje... Maskirali se nastavnici i učenici OŠ Mate Lovraka

PETRINJA – Učenici nižih razreda Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja u utorak su jedan sat napustili školske klupe i maskirani u vile, policajce, batmane, kauboje zavladali školskom dvoranom. Učiteljica Anica Šandrk osmislila je niz natjecanja u kojima su svi uživali i sudjelovali: i učenici,  i učitelji i pomoćnici u nastavi.

Zanimljivo je bilo gledati kako princeze, indijanci i bakice barataju loptom. U Područnoj školi Češko selo održana je kratka priredba, učenici i učitelji su predstavljali svoje maske, održan je maskenbalski ples, a proglašene su i najbolje maske. Zbog vremenskih neprilika izostala je tradicionalna šetnja Češkim selom.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.