mla-gaj

Mladost bolja i od prvenstvenog suparnika Gaja iz Mača

PETRINJA – Prvenstveni suparnici, petrinjska Mladost i Gaj iz Mača, odigrali su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za drugi dio prvenstva 3. HNL – Središte u kojoj su domaći bili bolji 2:1.

Odigrali su kvalitetnu i neizvjesnu utakmicu kao da se radi borbi za bodove, a gosti su prvi došli do prednosti u 42. minuti kada je Brlečić u kaznenom prostoru, na asistenciju Cvrtile, matirao domaćeg vratara Đurđeka. Već na početku drugog dijela, u 53. minuti, Petrinjci su izjednačili nakon slobodnog udarca s ruba 16-erca kada je Lovrićevu kratko dodanu loptu Špišić smjestio u donji desni kut gostujućeg vratara Horvata. U samom finišu, u 80. minuti, domaći su došli i do pobjedonosnog pogotka kada se Baniček probio po desnoj strani i onda u sredini kaznenog prostora pronašao Lovrića koji je glavom precizno naciljao nebranjeni dio gostujuće mreže.

Novu prijateljsku provjeru Mladostaši će imati u subotu, 08. veljače, kada će na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona ugostiti drugu momčad zagrebačkog prvoligaša Lokomotive.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X