ml-mt

Mladost „petardom“ zaključila pripremno razdoblje

PETRINJA – U sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva Treće hrvatske nogometne lige – Središte nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su šestu pripremnu utakmicu protiv momčadi Milka Trnina iz Vezišća, člana Prve županijske nogometne lige zagrebačke – skupina Istok, od koje su bili bolji 5:0.

Nakon nekoliko domaćih dobrih pokušaja na samome startu kada je gostujući vratar Moguljak to uspješno neutralizirao ipak je matiran u 12. minuti kada je Lovrić izveo udarac iz kuta s lijeve strane, a na suprotnoj strani, nakon gužve na gostujućem petercu, najbolje se snašao Pavlović i pronašao put lopti u mrežu. Nakon toga, na povećanje vodstva čekalo se, također nakon još nekoliko dobrih domaćih pokušaja, do posljednje minute prvog dijela kada se Hrnčević odlučio na udarac s ruba kaznenog prostora i precizno naciljao donji desni kut gostujućeg vratara.

U drugom dijelu, u 68. minuti, u strijelce se upisao i Godić nakon odlične asistencije Ćavara u sredinu kaznenog prostora, a u 74. minuti Lovrić je bio precizan iz kaznenog udarca nakon što je prethodno nepropisno zaustavljen Pavlović na petercu pred gostujućim vratima. Na kraju, u 89. minuti, Petrinjci su postavili konačan rezultat u dva poteza, naime Papić je izveo udarac iz kuta s lijeve strane, a Marović iz sredine šesnaesterca glavom naciljao gornji desni kut gostujućeg vratara.

Bila je ovo posljednja pripremna utakmica pred početak proljetnog dijela prvenstva u kojem će, u 18. kolu, u subotu, 26.02.2022., od 15 sati, Petrinjci ugostiti momčad Trnja iz Zagreba.

  • foto00008
  • foto00007
  • foto00006
  • foto00005
  • foto00004
  • foto00003
  • foto00002
  • foto00001

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X