ml-bi

Mladost remizirala protiv Bistre

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 6. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili su momčad Bistre, a susret je okončan bez pobjednika – 1:1.

Kup utakmica protiv Hajduka vjerojatno je ostavila traga u domaćim redovima i očito su „teške noge“ umanjile kreativnost i učinkovitost.

Petrinjci su počeli utakmicu laganom inicijativom, ali svi pokušaji gotovo cijelo prvo poluvrijeme završavali su na gustom gostujućem obrambenom bloku. Iz takve igre stvorili su i prigodu u 12. minuti u brzoj kontri kada je Hanžek iza domaće obrane, na rubu 16-erca, odlično uposlio Šturlana koji je zaobišao i vratara Kovačevića i pospremio loptu u praznu mrežu za vodstvo gostiju. Isti igrač sam je na lijevoj strani pred domaćim vratima izborio prigodu u 20. minuti kada je „ukrao“ loptu Maroviću i ubacio na suprotnu stranu gdje je prošla pokraj samih vrata. Gosti su pokušali i iz daljine u 24. minuti preko Makaruna s 20-ak metara, ali pogodio je samo vanjski dio mreže. U samom finišu prvog dijela, u 45. minuti, dosta uzbuđenja zbilo se u kaznenom prostoru gostiju gdje je u konačnici Ištuk nepropisno zaustavio Abramovića, a uspješan realizator s bijele točke bio je Filipović.

U drugom dijelu prva polovica igre protekla je bez nekih većih uzbuđenja, a onda je Špišić za domaće u 70. minuti pokušao iz daljine, ali lopta nije pronašla okvir vrata, dok je Filipović u 81. Minuti pucao glavom s ruba 16-erca ravno u ruke vratara Đurđeka. Minutu kasnije i Kukec je pokušao za goste s desetak metara, ali domaći vratar Kovačević loptu je uspješno uhvatio, kao i u posljednjim trenucima susreta kada se po desnoj strani sam probio Batina.

Ostali rezultati su:

ŠPANSKO – TRNJE 2:1

HAŠK – JARUN 0:5

PONIKVE – MAKSIMIR 4:0

DUGO SELO – VRAPČE 1:3

LUČKO – VINOGRADAR 1:2

GAJ MAČE – ZAGOREC 1:2

KURILOVEC – VRBOVEC 1:0

Trenutni poredak je: 1. VINOGRADAR 18, 2. MAKSIMIR 12, 3. VRAPČE 11, 4. KURILOVEC 11, 5. MLADOST 11, 6. JARUN 10, 7. ZAGOREC 10, 8. GAJ MAČE 8, 9. PONIKVE 7, 10. DUGO SELO 7, 11. TRNJE 6, 12. BISTRA 6, 13. ŠPANSKO 5, 14. LUČKO 4, 15. HAŠK 4, 16. VRBOVEC 2 boda.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.

U idućem, 7. kolu, u subotu, 05. listopada, od 15.30 sati, nogometaši petrinjske Mladosti gostovat će kod momčadi Vrbovca.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X