Izbornik
ml-gaj

Mladost „samo“ remizirala protiv Gaja

PETRINJA – U 14. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte nogometaši petrinjske Mladosti ugostili su momčad Gaja Mače, a susret je okončan bez pobjednika 2:2.

Nakon početnog ispitivanja snaga, male nepreciznosti Abramovića u 19. minuti, gosti su neočekivano u 21. minuti došli do početne prednosti kada se cijelom polovicom domaćeg dijela igrališta Cvrtila sjurio po desnoj strani i onda nadomak vrata pogodio nebranjeni dio mreže vratara Jurgana. Nakon toga Lihić je bio u prigodi u 30. minuti kada je s ruba 16-erca naciljao pokraj vrata, a onda je Pavlović bio precizniji u 38. minuti kada je s ruba kaznenog prostora, s desne strane, za poravnanje pogodio malu mrežicu u suprotnom kutu. Do kraja prvog dijela gosti su u 42. minuti stvorili izglednu prigodu kada je domaći vratar Jurgan, nakon Strabićevog ubačaja, odbio loptu do Cvrtile nakon čijeg ju je udarca Jurgan ponovo odbio, a Bezić iz kuta, s crte, izbacio u polje.

U drugom dijelu Petrinjci su propustili dobre prigode u 47. i 69. minuti kada su Đusi i Hrnčević bili za malo neprecizni, kao i Postonjski s gostujuće strane u 72. minuti, a onda je u 76. minuti, u kaznenom prostoru gostiju, oboren Hrnčević nakon čega je sudac Lacković pokazao na bijelu točku odakle je gostujući vratar Horvat obranio udarac Filipovića, ali odbijena lopta potom je došla do Pavlovića koji je još jednom pronašao nebranjeni dio mreže. Sam finiš susreta donio je najprije prigodu gostima u 79. minuti kada je Bobinec odlično pucao iz slobodnog udarca s 20 metara, a vratar Jurgan lijepom paradom izbacio loptu iz svoga gornjeg lijevog kuta, međutim bio je nemoćan u sličnoj situaciji u 86. minuti kada je Haramustek s ruba kaznenog prostora, s lijeve strane, topovskim udarcem pod vratnicu zakucao loptu u suprotnom kutu.

Ostali rezultati su:

DUGO SELO – PONIKVE 1:2

LUČKO – HAŠK 0:1

KURILOVEC – ŠPANSKO 1:1

VRBOVEC – BISTRA 0:2

VRAPČE – JARUN 1:1

ZAGOREC – MAKSIMIR 1:3

VINOGRADAR – TRNJE 2:1

Trenutni poredak je: 1. VINOGRADAR 31, 2. MLADOST 27, 3. KURILOVEC 26, 4. MAKSIMIR 24, 5. ZAGOREC 20, 6. JARUN 19, 7. PONIKVE 19, 8. GAJ MAČE 18, 9. LUČKO 18, 10. BISTRA 17, 11. DUGO SELO 16, 12. VRBOVEC 15, 13. VRAPČE 15, 14. TRNJE 14, 15. ŠPANSKO 14, 16. HAŠK 14 bodova.

U idućem, posljednjem jesenskom 15. kolu, u subotu, 30. studenoga, od 13.30 sati, nogometaši petrinjske Mladosti gostovat će u Zagrebu kod momčadi Maksimira.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X