Share on facebook
Share on twitter
fra-mla-n

Mladost treću provjeru okončala „petardom“ Frankopanu

SISAK/GALDOVO – U sklopu priprema za početak prvenstva Treće nogometne lige – Centar, u trećoj utakmici, nogometaši petrinjske Mladosti gostovali su u sisačkom Galdovu kod momčadi Frankopana, člana Prve županijske nogometne lige sisačko-moslavačke, od koje su bili bolji 5:1.

Petrinjci su već u 10. minuti došli do prve prednosti kada je Vranić, na rubu kaznenog prostora, odigrao dupli pas s Papićem koji je precizno matirao domaćeg vrata Trepšu, a u 33. minuti Papić je s desne strane na suprotnoj pred vratima pronašao Marovića koji je glavom, na desetak metara, spustio loptu Baronu nakon čijeg je udarca završila u naručju domaćeg vratara. Dvije minute kasnije Petrinjci su „podebljali“ prednost kada je najprije Mioković u šesnaestercu odradio solo dionicu nakon čijeg je udarca Trepša odbio loptu do Alapića koji ju je potom pospremio u mrežu. Nakon toga, u 40. minuti, brzopoteznu akciju izveli su Papić, Baron i Mioković kojem u konačnici s peterca nije bilo teško naciljati nebranjeni dio mreže za novo povećanje prednosti, a koju su mogli nastaviti i dvije minute kasnije kada su Papić i Mioković odigrali još jedan dupli pas, ali vratar Trepša nogom je uspio spriječiti put lopti u mrežu. Na suprotnoj strani domaći su u samom finišu prvog dijela uspjeli doći do izglednije prigode kada je Vratarić odlično pucao s ruba šesnaesterca, a gostujući vratar Gugec isto tako reagirao i izbacio loptu izvan igrališta.

Isti igrač imao je prvu prigodu i na početku drugog dijela, u 48. minuti, kada se našao sam iza gostujuće obrane, ali lopta je završila u naručju vratara Gugeca. U 51. minuti Papić je pokušao i iz daljine, odnosno iz slobodnog udarca uz rub igrališta s 25 metara, ali vratar Trepša je vršcima prstiju izbacio loptu iz svog gornjeg lijevog kuta i onda se u 56. minuti Vratariću ukazala „treća sreća“ kada je još jednom pobjegao gostujućoj obrani, a ovaj puta lobom je svladao Gugeca i smanjio prednost Petrinjaca koji su ponovo poentirali četiri minute kasnije kada je Petrović s polovice domaćeg dijela igrališta na lijevoj strani pred vratima pronašao Miokovića koji je preko vratara Simića poslao loptu u mrežu. Konačni rezultat postignut je u 77. minuti u akciji Jurića po lijevoj strani kada je na suprotnoj na petercu pronašao Begovića koji je iz prve po peti puta zatresao domaću mrežu.

 • foto00001
 • foto00002
 • foto00003
 • foto00004
 • foto00005
 • foto00006
 • foto00007
 • foto00008
 • foto00009
 • foto00010
 • foto00011
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X