Izbornik
ml-me

Mladost u KUP-u bolja od Međimurja i dočekuje splitski Hajduk

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, ugostili su momčad Međimurja iz Čakovca od koje su bili bolji 3:0 i plasirali se u šesnaestinu završnice.

Počelo je u 15. minuti kada je nakon akcije Abramovića u gostujućem kaznenom prostoru gostujući igrač Meglić igrao rukom ispred svojih vrata, a uspješan realizator najstrože kazne bio je Lovrić. Isti dvojac, na gotovo istovjetan način, povećao je domaću prednost u posljednjoj minuti prvog dijela samo što je ovaj puta gostujući vratar Jesenović nepropisno zaustavio domaćeg napadača i pri tome zaradio i crveni karton, a ista sudbina, prema boji kartona, zadesila je i njegovog suigrača Marića nakon što je u 57. minuti upario dva žuta kartona. U takvom odnosu snaga domaći su iskoristili brojčanu prednost u kojoj je Cerjak poentirao u 61. minuti za konačnih 3:0.

Ostali rezultati su:

Kloštar Podravski: Mladost – Sloga NG 1:4
Senj: Nehaj – Karlovac 1919 0:2
Biograd n/m: Primorac – BSK 1:3
Predavac: Dinamo – Kurilovec 1:3
Suhopolje: Suhopolje – Oriolik 2:6
Komletinci: Slavonac – Buje 2:3
V. Gorica: Gorica – Zagorec 10:0
Beletinec: Bednja – Vuteks Sloga 1:2
Bjelovar: Bjelovar – Opatija 0:3
Zagreb: Maksimir – Varaždin 2:6
Unešić: Zagora – Papuk 5:1
Belišće: Belišće – Jadran LP 1:0
Imbriovec: Borac – Jadran Poreč 1:3
Nedelišće: Nedelišće – Slavonija 0:2
Hrvace: Hrvace – Segesta 3:1

U zajedničkom razgovoru zaključili su kako je Mladost, kao klub, postavljena na čvrste temelje i što se tiče kadrova i što se tiče infrastrukture, a što se tiče daljnjeg natjecanja u KUP-u gradonačelnik Dumbović je izrazio želju da to bude neko atraktivno prvoligaško ime, Dinamo ili Hajduk, što se na kraju i obistinilo, jer pobjednici pretkola nastavljaju natjecanje u šesnaestini završnice, a parovi se određuju na osnovu koeficijenta uspješnosti klubova u natjecanju u zadnjih pet godina u KUP-u, pa će tako petrinjska Mladost, 25. rujna, ugostiti momčad splitskog Hajduka.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X