Mladostaši napunili i mrežu Metalca Mladostaši napunili i mrežu Metalca
PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo 3. HNL – Središte (24. kolovoza), ovaj puta... Mladostaši napunili i mrežu Metalca

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo 3. HNL – Središte (24. kolovoza), ovaj puta protiv momčadi sisačkog Metalca, člana 1. ŽNL NS SMŽ, od koje su bili bolji 9:0.

Nakon po jedne dobre prigode na samom početku susreta, s jedne i druge strane, Petrinjci su polako preuzimali konce igre u svoje ruke što je na kraju rezultiralo s devet pogodaka u protivničkoj mreži, a većinu tog posla odradila je postava iz prvog poluvremena koja će, prema svemu sudeći, uz možda koju korekciju, biti i ona koja će startati u prvenstvu.

U golijadi je sudjelovalo šest igrača, a strijelci su bili Cerjak (9,26), Galonja (16), Lovrić (21), Abramović (29,31), Jandrić (54,79) i Gajdek (79).

Igrali su: MLADOST (1.pol.) Jurgan, Đusi, Radošević, Marović, Galonja, Špišić, Lovrić, Budan, Filipović, Cerjak, Abramović – (2.pol.) Kovačević, Dolovčak, Pavlović, Galonja, Tomić, Korečić, Matić, Gajdek, Hrnčević, Jandrić, Baniček. TRENER: Zoran Buinac (nedostajali su: Bezić, Horvatin, Sušilović)

METALAC: Rončević, Majdandžić, Begić, Žarković, Kresojević, Denis Brodarac, Grubor, Dejan Brodarac, Bećirević, Cvijanović, Dragić (još su igrali: Sredić, Arslanović, Kovačević, Gavranović, Briševac, Mileković, Topalović. TRENER: Damir Klarić

Novu prijateljsku provjeru Petrinjci će imati u petak, 16. kolovoza, kada će na Gradskom stadionu, od 18.30 sati, ugostiti momčad Libertasa iz Novske, također člana 1. ŽNL NS SMŽ.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.