Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
mladost-pr

Mladostaši počeli odigravati pripremne utakmice za 3.HNL-Središte

PETRINJA – U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo 3. hrvatske nogometne lige – Središte nogometaši petrinjske Mladosti, u subotu i nedjelju (01. i 02.08.) odigrali su dvije prijateljske utakmice.

U prvoj su ugostili momčad Bjelovara, člana 3. HNL – Sjever, a susret je okončan bez pobjednika 2:2. U ovom ogledu Petrinjci su imali prednost od 2:0 pogocima Dumbovića (25) i Abramovića (47), dok  su za goste poentirali Pranjić (77) i Legčević (85) za konačnu „podjelu bodova“.

U drugoj su ugostili momčad županijskog ligaša Radnika iz Majura koji je u konačnici završio s deset pogodaka u njihovoj mreži, a u strijelce su se upisali Filipović četiri puta (52,59, 87,89), te po jednom Marović (7), Žužić (8), Bandić (36), Abramović (58), Šatović (73) i Đebro (79).

Novu provjeru Mladostaši će imati u utorak, 04. kolovoza, kada će u poluzavršnici KUP-a za područje Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije ugostiti županijskog ligaša Metalac iz Capraga, a susret će, na Gradskom stadionu, početi u 17.30 sati.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X