Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
obnova (1)

Mobilni uredi Ministarstva graditeljstva u Maloj Gorici i Brestu te u Majskim Poljanama

MALA GORICA/BREST – Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine tijekom utorak 23.veljače bit će prisutni u Maloj Gorici i Brestu te u Majskim Poljanama.

Od 9 sati službenici prvog mobilnog ureda pomagat će mještanima Male Gorice-Bresta, na lokaciji pokraj škole u Maloj Gorici, popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi. Od 9 i 30 sati pak službenici drugog mobilnog ureda pomagat će popunjavati zahtjeve mještanima Majskih Poljana, na lokaciji kod kućnog broja 30.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.
Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Više informacija možete potražiti i OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X