Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
MOBURED

Mobilni uredi u ponedjeljak su u Martinskoj Vesi, u utorak u Gvozdu

SISAK – U ponedjeljak, 1. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni u Općini Martinska Ves.

Prvi mobilni ured raspoređen je na lokaciji Strelečko na adresi Marijana Celjaka preko nasipa br. 2. U Strelečkom će službenici zaprimati zahtjeve za obnovu objekata na području naselja Bok Palanječki, Strelečko, Tišina Kaptolska i Žirčica.

Drugi mobilni ured raspoređen je na lokaciji Općine Martinska Ves. Na toj će lokaciji službenici obrađivati zahtjeve za obnovu objekata na području naselja Ljubljanica, Martinska Ves, Desno Trebarjevo, Lijevo Trebarjevo, Desno Željezno, Lijevo Željezno, Desni Dubrovčak, Jezero Posavsko, Lijeva Luka, Mahovo, Setuš i Tišina Erdedska.

Od 9 i 30 sati do 17 sati službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.
Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

 

U utorak, 2. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Općine Gvozd.

Prvi mobilni ured raspoređen je u samom Gvozdu kod zgrade Općine.
Drugi mobilni ured raspoređen je u naselju Bović kod zgrade Društvenog doma.
Od 9 i 30 sati do 17 sati službenici će pomagati mještanima tamošnjih naselja popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.
Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X