voda

Mošćenica – Za ponedjeljak Privreda najavila radove

MOŠĆENICA – Iz Privrede su najavili radove. Naime, u ponedjeljak 10. listopada, u vremenu od 8:00 do 13:00 sati, će zbog radova na izradi prespoja s novog cjevovoda na postojeći u zasunskom oknu, na križanju Ulica Petra Zrinskog i 22. lipnja u Mošćenici biti obustavljena isporuka vode u četvrtima iza Osnovne škole Dragutina Tadijanovića. – navode iz Privrede te su građane zamolili za razumijevanje.

Također, obavijestili su kako je Ulica Petra Zrinskog u Mošćenici zatvorena kod kućnog broja 21 zbog navedenih radova. Obilazni pravci su u ulicu Petra Zrinskog preko ulice Braće Radić i/ili Ulica Hrvatskih branitelja – 22.lipnja. Radovi će trajati do 14. listopada.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X