Muškarac (57) ušao u kuću, ukrao novac iz novčanika, 81-godišnjak ga zatekao u krađi i zadržao u kući do dolaska policije Muškarac (57) ušao u kuću, ukrao novac iz novčanika, 81-godišnjak ga zatekao u krađi i zadržao u kući do dolaska policije
SISAK – Zbog razbojničke krađe, počinjene u nedjelju, oko 18.25 sati u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim... Muškarac (57) ušao u kuću, ukrao novac iz novčanika, 81-godišnjak ga zatekao u krađi i zadržao u kući do dolaska policije

SISAK – Zbog razbojničke krađe, počinjene u nedjelju, oko 18.25 sati u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim muškarcem. Sumnjiči ga se da je ušao u otključano dvorište, a potom i u otključanu obiteljsku kuću 81-godišnjaka gdje je pronašao novčanik i iz njega ukrao novac. U krađi ga je zatekao 81-godišnjak kojeg je osumnjičeni, pokušavajući pobjeći s novcem, naguravao te izvadio nožić kojim je krenuo prema njemu.

Oštećeni, koji je lakše ozlijeđen, uspio mu je istrgnuti nož iz ruke te ga uz pomoć kćeri zadržao do dolaska policije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.