Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Muškarac počinio samoubojstvo aktiviranjem eksplozivne naprave

PETRINJA – Kako su potvrdili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, 56-godišnji muškarac je jutros u ranim jutarnjim satima na području Petrinje počinio samoubojstvo aktiviranjem eksplozivne naprave. Odmah po dojavi o eksploziji, na mjesto događaja je izašla ekipa za očevid koja će utvrditi okolnosti ovog događaja. Policija nije otkrivala detalje o samoubojstvu, a više će informacija biti poznato nakon očevida.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je izrazio sućut obitelji. „Meni je strašno žao. Velika smo destinacija svih mogućih frustracija i traumatizacija. Petrinja, Sisak, Glina, ta područja su traumatizirana i ovo je jedna nažalost od sudbina koja nas je zatekla i daje određenu poruku svim institucijama u kojima hrvatski branitelji, čovjek koji je stvarao domovinu i sve obitelji moraju biti na prvom mjestu. Psihološke pomoći dolaze, županijski stožer i ovi ostali stožeri to su odradili. Da li će to biti dovoljno, koliko ćemo morati ambulantno ići nekim ljudima, koji imaju strah. Strah je najopasniji i prije svega treba iz toga izvući pouku. Žao mi je. Moja sućut cijeloj obitelji. Kada pogledamo što ta obitelj proživljava i što je čovjek mislio u tom trenutku da je digao ruku na sebe, to je pitanje svih pitanja. Proživljavamo i to i nadam se da toga neće više biti“, komentirao je Dumbović.

Smatra kako nam svima treba psihološka pomoć. „Imam osjećaj da svaka kuća treba doktora. Kada imate 700-800 potresa u zadnjih 14 dana, to je strašno. Trebala bi ambulantna dostava svako jutro svakome lijek da ga popije prije nego što izađe u grad da zna kako će proći. Mi imamo jednu traumu. Mislim da svaka kuća treba doktora i ima ga kada je u pitanju on-line, ljudi žive pod stresom, pomoć je tu dobro došla i hvala svima koji su do sada izašli van“, rekao je Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X