Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Na Božić potvrđeno 95 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 95 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 40 osoba s područja Siska, 21 osobi s područja Petrinje, sedam osoba s područja Hrvatske Kostajnice, pet osoba s područja Novske, po četiri osobe s područja Popovače i Gline, po tri osobe s područja Topuskog, Sunje i Kutine, po dvije osobe s područja Martinske Vesi i Lekenika, te jednoj osobi s područja Gvozda.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X