Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

Na današnji dan pedeset novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19

U Sisačko- moslavačkoj županiji, na današnji dan je pedeset novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o četrnaest osoba s područja grada Siska, jedanaest osoba s područja grada Petrinje, sedam osoba s područja općine Lekenik, pet osoba s područja grada Kutine, tri osobe s područja grada Popovače, tri osobe s područja općine Sunja, tri osobe s područja grada Novske, jednoj osobi s područja grada Gline, jednoj osobi s područja općine Topusko, jednoj osobi s područja općine Dvor te jednoj osobi s područja općine Velika Ludina.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.“, istaknuo je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Roman Rosavec.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X